Videomarkedsføring virker og løfter dit brand

Videomarkedsføring er i kraftig fremgang, og det bliver kun mere populært de næste år. Video fanger dine kunder, løfter din brand til nye højder og forbedrer din SEO.

Vidste du, at video står for 50% af den samlede trafik online? Med video fanger du dine kunders opmærksomhed – væk fra konkurrenterne og får dem til at blive længere tid på din hjemmeside. Derudover er videomarkedsføring effektivt materiale til de sociale medier, hvor du får billigere klikpriser og øget reach med en god video.

Videoindhold fanger din målgruppes opmærksomhed længere tid end andet indhold. Op imod 65% af besøgende på din hjemmeside og sociale medier ser mere end 3/4 af din video, og på hjemmesider kan video hjælpe med at øge konverteringsraten med op imod 80%!

Med andre ord: Videomarkedsføring virker og investeringen er tjent hjem i løbet af kort tid.

Få en professionel og effektiv video til din markedsføring 

Når du tilføjer visuelt indhold til din hjemmeside eller profilerne på de sociale medier, skaber du et 10x højere engagement blandt potentielle kunder eller interessenter.

Det giver 10x større sandsynlighed for at du får flere kunder i virksomheden eller øget brandbevidsthed. Videomarkedsføring skiller sig ud fra traditionel markedsføring f.eks. i modtagernes newsfeed på Facebook og LinkedIn og tiltrækker dermed ekstra opmærksomhed. Video er ekstremt populært på de sociale medier og gør det nemt at dele.

Videoindhold giver dig en unik og effektiv mulighed for at vise dine potentielle kunder, hvem du er og hvad du kan tilbyde. Video skaber troværdighed og øget tilllid blandt dine potentielle kunder. Hvis brugerne husker din video – husker de også dit brand. Vi hjælper med idéer og udvikling fra start til slut.

Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder i dag – Kontakt os for at høre nærmere.

Få et godt tilbudvideomarkedsføring 

Hos Steensbeckfoto producerer vi alle former for produktvideo og firmaprofil videoer, vi er altid med på at finde den gode vinkel, og lægger vægt på at finde den helt rigtige vinkel og tilgang til den færdige video, om så det er et alvorligt udtryk, humoristisk udtryk, eller noget helt tredie.

Kontakt os allerede idag og lad os få en snak om din næste videoproduktion.