Book en professionel videofotograf


Hos SteensbeckFoto har vi erfaring med videoproduktion. Vi har udstyret, erfaringen og ideerne der kan skille dig ud af mængden.

FÅ ET GRATIS TILBUD

Tilfredshedsgaranti

Hos Steensbeck Foto får du 100% tilfredshedsgaranti eller dine penge retur. Vi er en erfaren foto virksomhed, hvor du er i trygge hænder hele vejen. Vi står klar med råd og vejledning.


20 ÅRS ERFARING

Vi har over 20 års erfaring og en lang række af tilfredse kunder i porteføljen. Et godt samarbejde fra start til slut med vores kunder er vigtigt for os.


FÅ ET GRATIS TILBUD

Lad os tage en uforpligtende snak om dine ønsker og muligheder. Vi kommer gerne med råd og vejledning, så vi i fællesskab opnår det bedste resultat.

Video kan gøre en forskel

Hos Steensbeckfoto har vi produceret video for forskellige firmaer og foreninger. Lad os tage en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig med at producere din næste video, på en måde der gør at du bliver stærkere på nettet.

Steensbeckfoto holder til i Esbjerg, og har professionelle studiefaciliteter i Oksbøl tæt på Esbjerg, vi producerer  forskellige former for video for både virksomheder, foreninger og private. 

Mangler du en stærk video, der kan hjælpe med at skabe drømme hos dine potentielle kunder, eller bare synliggøre din virksomhed på nettet, er Steensbeckfoto den helt rigtige samarbejdspartner. Vi kan rådgive dig om den gode måde at præsentere din virksomhed på.

Du er velkommen til at kontakte os hvis du ønsker at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med en stærk video.

Med den rigtige video står du langt stærkere på nettet

Hvis du skaber drømme med dit videomateriale, er der større chance for at kunderne handler hos dig.

Går du med overvejelser om at få lavet en professionel video?

Der er mange muligheder for skabe en visuel identitet med stærkt videomateriale. Du har måske allerede en stil du har arbejdet på og har gjort dig nogle overvejelser om hvordan du gerne vil præsentere din virksomhed, ydelser og produkter.

Steensbeckfoto kan hjælpe dig med at holde stilen, eller evt. sparre med dig om en videreudvikling af din stil. Mangler du inspiration til at komme ud over stepperne er Steensbeckfoto den helt rigtige samarbejdspartner. Nogle gange er det den rigtige løsning en kort præsentationsvideo af din virksomhed eller produkt, andre gange kan det være en kunde statement video der kan rykke dig videre.

Hos Steensbeckfoto har vi erfaringen i både at rådgive og producere video.  Med Steensbeckfoto som samarbejdspartner er du sikker på at få de helt rigtige sparring, vi er vant til at vejlede vores kunder så det hele går op i en højere enhed, og du som kunde får stærke videoer der sælger.

Hvad koster et stærkt produktbillede?

Prisen på en effektiv video varierer fra projekt til projekt. Det afhænger meget af videoens længde og indhold. Skal den speakes proffessionelt, eller gir´det mening at vi laver speak under optagelse, skal der udvikles specialmusik, eller kan vi bruge musik fra lager, antallet af lokations, skal der udvikles et storyboard osv. der er mange punkter at afklare inden vi er klar til at gå igang

Kontakt os i dag. Få en seriøs, uforpligtende snak og en konkurrencedygtig pris på dine næste video.

Få et tilbud på en stærk og sælgende videoproduktion.

Hos Steensbeckfoto producerer vi alle former for produktvideo og firmaprofil videoer, vi er altid med på at finde den gode vinkel, og lægger vægt på at finde den helt rigtige vinkel og tilgang til den færdige video, om så det er et alvorligt udtryk, humoristisk udtryk, eller noget helt tredie.

Kontakt os allerede idag og lad os få en snak om din næste videoproduktion.