Book en professionel videofotograf


Hos Steensbeckfoto producerer vi profilvideoer med historie, for os er det vigtigt at du og din virksomhed fremstår professionelle

FÅ ET GRATIS TILBUD

Tilfredshedsgaranti

Hos Steensbeck Foto får du 100% tilfredshedsgaranti eller dine penge retur. Vi er en erfaren foto virksomhed, hvor du er i trygge hænder hele vejen. Vi står klar med råd og vejledning.


20 ÅRS ERFARING

Vi har over 20 års erfaring og en lang række af tilfredse kunder i porteføljen. Et godt samarbejde fra start til slut med vores kunder er vigtigt for os.


FÅ ET GRATIS TILBUD

Lad os tage en uforpligtende snak om dine ønsker og muligheder. Vi kommer gerne med råd og vejledning, så vi i fællesskab opnår det bedste resultat.

En professionel profilvideo gør en forskel

Hos Steensbeckfoto har vi stor erfaring med at producere profilvideoer til både virksomheder og foreninger, Kontakt os og lad os få en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig med at producere en profil video der viser dig og dine værdier fra den allerstærkeste side.

Steensbeckfoto sidder til daglig på kontor i Esbjerg, men har professionelle studiefaciliteter i Oksbøl. Vi producerer profilvideoer for alle typer virksomheder og foreninger.

Leder du efter en stærk samarbejdspartner der ikke kun kan trykke på knappen, men også byde ind med den gode vinkel på din historie, så er Steensbeckfoto den rigtige samarbejdspartner.

Vi kan rådgive dig, så vi sammen sikrer at din profilvideo frister nye kunder til at tage kontakten.

Med den rigtige profilvideo skaber du det rigtige indtryk

Når man gerne vil skabe det rigtige indtryk, er der ikke forskel på hvordan du gør det, hvis du går til fest i arbejdstøj sender det et signal, og hvis du kommer i smoking, sender det et andet signal

Det er præcis det samme der sker når du spreder budskabet om dig og din virksomhed. Producerer du en profilvideo, hvor lyset er dårligt, omgivelserne er noget rod, farverne er forkerte, så sender du et signal.

Vælger du at vise en profilvideo, hvor historien er stærk, omgivelserne er pæne og rene, der er flotte linier, man kan se udtrykket i dine øjne osv. så sender du et helt andet signal.

Det signal dine kunder fanger når de møder dig første gang, om det er til festen i en flot smoking, eller om det er på nettet i en profilvideo, har afgørende betydning for om de ønsker yderligere kontakt!

Går du med overvejelser om at få lavet en professionel profilvideo ?

Når man skal producere en profilvideo, er der mange muligheder for at forme det indhold du ønsker vist, du arbejder måske allerede ambitiøst med din markedsføring og har en klar plan om hvordan du vil præsentere dig og din virksomhed

Vi kan hos Steensbeckfoto hjælpe dig, uanset hvor i processen du befinder dig. Vi har kunder som starter helt fra ny, og kunder der har en klar strategi. Vi kan hjælpe og sparre med dig på det sted du befinder dig lige nu. En del af hjertet hos Steensbeckfoto er netop at udvikle den visuelle identitet hos vores kunder, og vi elsker udvikling.

Du skal altid have for øje, at ønsker du seriøse kunder, er du nødt til at vise dig fra den seriøse side. Ønsker du nye kunder der fokuserer på kvalitet, er du nødt til at vise kvalitet.

Hos Steensbeckfoto har vi erfaringen i både at rådgive om, og producere profilvideoer. Vi kommer ikke bare og trykker på knappen.

Med Steensbeckfoto som samarbejdspartner er du sikker på at få den helt rigtige sparring, vi er vant til at vejlede vores kunder så det hele går op i en højere enhed, og du som kunde får stærke profilvideoer. Vi syntes det er vigtigt at du kommer til festen i den flotteste smoking.

Hvad koster en professionel profilvideo ?

Prisen på en profilvideo varierer.  Det afhænger meget af videoens længde og indhold. Skal den speakes proffessionelt, eller gir´det mening at vi laver speak under optagelse, skal der udvikles specialmusik, eller kan vi bruge musik fra lager, antallet af lokations, skal der udvikles et storyboard osv. der er mange punkter at afklare inden vi er klar til at gå igang.

Kontakt os i dag. Få en seriøs, uforpligtende snak og en konkurrencedygtig pris på dine næste profilvideo.

Få et tilbud på en stærk og sælgende profilvideo

Hos Steensbeckfoto producerer vi alle former for profilvideoer, vi bruger altid tid på at finde den gode historie og den helt rigtige vinkel, så vi får en profilvideo der passer ind til dig og din virksomhed.

Kontakt os allerede idag og lad os få en snak om din næste videoproduktion.