Visuelt markedsføringsmateriale virker og løfter dit brand

Du kan lave nok så gode annoncer på sociale medier, brochure og andet markedsføringsmateriale, men uden de rigtige billeder og videoer bliver det svært at skabe de ønskede resultater.

Hos Steensbeckfoto har vi lige nu et kampagnetilbud, hvor vi laver professionelle billeder og en professionel reklamefilm som er skræddersyet til at nå din kernemålgruppe, styrke dit brand og øger brandbevidstheden. Vi laver salgs- og markedsføringsmateriale der gør dine konkurrenter misundelige.

Vi har over 20 års erfaring og “know how”. Vi er med helt fra starten til at udvikle idéer sammen med dig – eller du kan overlade opgaven til os. Vores løfte til dig er, at vi leverer et autentisk visuelt markedsføringsmateriale, hvor storytelling, billedekvalitet, lys- og lyd opsætning opfylder professionelle standarder.

Få opdateret dit billede– og videomateriale

Hos Steensbeckfoto har vi lige nu en kampagnepakke i en begrænset periode, hvor du får en komplet pakkeløsning indeholdende professionelle billeder og én professionel reklamefilm.

I dag hjælper vi virksomheder i alle størrelser med at udarbejde professionelt markedsføringsmateriale. Vores kunder er ambitiøse virksomheder i hele Danmark som kan se værdien i visuel branding og kommunikation. En lang række undersøgelser viser, at professionelt materiale øger troværdighed og tillid.

Hos Steensbeckfoto håndterer vi kunder der spreder sig ud over hele landet, og ved derfor hvad det kan betyde at være synlig på den gode måde når dine potentielle kunder finder dig på nettet, til messen, eller ser dit materiale hænge i nærmiljøet.  Kontakt os for at høre nærmere.

Professionelle billeder giver et professionelt udtryk i brandet 

At du bruger professionelle billeder i alt dit materiale er med til at give dine kunder det helt rigtige førstehåndsindtryk. 

Helt konkret, så er det ofte kvaliteten af dine billeder der er afgørende for om kunden har lyst til at klikke videre og undersøge dig og din virksomhed nærmere. Er billedkvaliteten ikke i orden, er der ret stor sandsynlighed for at  kunden klikker videre og dermed rammer din konkurrent. Dermed kan det ret hurtigt blive ret dyrt ikke at have styr på dit billedmateriale.

Billederne kan bruges overalt, når vi skyder billeder, så sikre Steensbeckfoto sig at du får billeder du kan bruge overalt i din markedsføring. Der er forskellige typer af billeder vi skal igennem på sådan en dag så du er helt dækket ind.

Imagebilleder

Imagebilleder er billeder som viser hvad du laver, det er tit billeder som er ret konkrete på den eller de arbejdsopgaver du har i din virksomhed. Imagebillederne kan bruges alle steder lige fra din hjemmeside til plakater på messestandene over til flyer materiale og katalogmateriale. 

Steensbeckfoto har produceret imagebilleder for mange forskellige type virksomheder gennem årene og har altid fokus på nærvær, det personlige og de bløde værdier når vi laver imagebilleder. Det du har som dine konkurrenter helt sikkert ikke har er både din og dine medarbejders personlighed, og kan vi få den vist i dine imagebilleder er du foran dine konkurrenter på et punkt de aldrig kan indhente.  

Portrætfotos

Portræt af dig og dine medarbejdere er en anden ting der vil være ret logisk at skyde i denne pakke, Gode tillidsvækkende medarbejderportrætter kan fra en start af skabe en altafgørende tryghed for den der sidder i den anden ende. 

Vi kender måske alle det med at forestille os en person inden et møde, hvordan ser personen ud, og tit er det faktisk nemmere for os at håndtere når vi allerede ved det i forvejen, vi er en bekymring fattigere. 

Portrætfotos kan bruges alle de steder hvor du og dine medarbejdere har brug for at være personlige, det er alt fra kontaktsiden på din hjemmeside til visitkort og flyermateriale hvor en given medarbejder er ansvarlig for opgaven. 

Personlighed er rigtig vigtigt i en handelssituation og et rigtig godt medarbejderportræt kan være afgørende for hvordan samarbejdet starter.

Produktfotos

Produktbilleder kan også være en disciplin vi skal igennem, nogle gange ér produktet bare historien om din virksomhed, og så er det selvfølgelig vigtigt at vi får lavet et fedt produkt billede. 

Det er sjældent simpelt at skyde det rigtig gode produktbillede, det kræver ofte lidt planlægning, og tager som regel tid at style og gøre klar. 

Det er vigtigt at produktet fremstår stilrent og pænt, og i et produktbillede skal alle detaljer være lige i skabet, det er både produktet, men også de omgivelser produktet placeres i. 

Skal produktet være med til at fortælle historien om din virksomhed er omgivelserne super vigtige, hvorimod er det en præsentation af produktet og intet andet, kan det tit være en fordel at placere produktet på en ensfarvet baggrund, så det fremstår helt stilrent. 

Video konverterer op til 80% bedre

Videoproduktion er en verden i fremgang. Værktøjerne til både optagelse og redigering er i dag af så høj kvalitet at prisen på en god video er til at betale sig fra. 

Det betyder også at video i digital markedsføring vinder ind, og det er der ikke noget at sige til, det viser sig nemlig at video konvertere langt bedre end billeder på de sociale medier, det betyder ganske enkelt at flere kunder vælger at handle efter de har set en video i forhold til hvis det kun er et billede de ser. 

Årsagen er naturligvis at vi med video har mulighed for at komme helt tæt på. Vi kan pludselig se og mærke den virksomhed vi handler med, og det kan vi som forbrugere rigtig godt lide. 

Det betyder desuden at der er kommet langt mere fokus på de værdier vi har som virksomheder, det grønne, det økologiske, trivsel blandt medarbejderne, måden vi producerer på, osv. Alt dette er videoen et fantastisk medie til at vise på den helt skarpe måde.

Men god video er langt mere end blot en optagelse. Indholdet af din film er helt afgørende for det signal du sender, derfor bruger vi hos steensbeckfoto altid tid i forberedelsen af din video, vi sparrer med dig omkring indholdet, og har en god erfaring i hvordan budskabet skal bringes. 

Hos Steensbeckfoto går vi enormt meget op i at budskabet bliver personligt, helt ligesom på billederne er din personlighed det eneste konkurrenten aldrig kan kopiere, derfor er det vigtigt at vi fokusere 100% på at gøre din video personlig og nærværende.