Et Headshot bringer dig tæt

Et Headshot er ikke bare et billede der er taget lidt tættere på end normalt. Når man skyder et headshot har man virkelig muligheden for at kigge beskueren direkte i øjnene. Her er der chancen for at komme helt tæt på og udstråle den helt rigtige personlighed.

Et professionelt headshot kan give tryghed hos din kunde når han eller hun kigger på billedet i den anden ende, og det kan skabe en bedre kommunikation allerede fra starten. 

Det handler om at komme helt ind under huden og vise det helt rigtige udtryk hos den person der portrætteres. Steensbeckfoto er uddannet i portrætfotografering og kan dig med at få det helt rigtige udtryk frem.

Headshots af dig og dine ansatte

Hos Steensbeckfoto er vi uddannet i at skabe det unikke og effektive portrætfoto. Vi har over 20 års erfaring i at lave unikke portrætter af mennesker som bruges i professionel sammenhæng. Headshots er en af desciplinerne, og bestemt der hvor man kommer tættest på personen.

Uanset om der er tale om et headshot til LinkedIn, job ansøgning, CV eller af virksomhedens medarbejdere, så er Steensbeckfoto et naturligt og oplagt valg til opgaven. Vi har de sidste 20 år hjulpet hundredvis af virksomheder.

Få et gratis og helt uforpligtende tilbud på professionelle billeder af dig og ansatte i din virksomhed. Vi rådgiver og vejleder således du får det maksimale ud af dine investering i headshots.

Tilfredshedsgaranti

Hos Steensbeck Foto får du 100% tilfredshedsgaranti eller dine penge retur. Vi er en erfaren foto virksomhed, hvor du er i trygge hænder hele vejen. Vi står klar med råd og vejledning.


20 ÅRS ERFARING

Vi har over 20 års erfaring og en lang række af tilfredse kunder i porteføljen. Et godt samarbejde fra start til slut med vores kunder er vigtigt for os.


FÅ ET GRATIS TILBUD

Lad os tage en uforpligtende snak om dine ønsker og muligheder. Vi kommer gerne med råd og vejledning, så vi i fællesskab opnår det bedste resultat.

Professionelle Headshots med nærvær i udtrykket

Mangler du en fotograf der kan skyde flotte og unikke headshots til brug i din markedsføring, eller præsentation af dig selv, er Steensbeckfoto et godt valg

Vi har hos Steensbeckfoto stor erfaring i at skyde professionelle Headshots og vise det helt rigtige glimt i øjet. Lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe med det helt rigtige udtryk i dine Headshots.

Steensbeckfoto arbejder med video og fotos primært for det danske erhvervsliv. Da det ærlige udtryk er helt essentielt for at fange kundens opmærksomhed i dag har vi valgt at uddanne og specialisere os inden for portrætfotografering. Vi har et topmoderne fotostudie i Oksbøl tæt på Esbjerg og Varde som er toptrimmet til netop portrætfotografering i alle mulige genre. Ofte er vi også ude af huset for at fotografere, så medbringer vi det mobile fotostudie.

Skal du have lavet  professionelle headshots med nærhed i udtrykket kan Steensbeckfoto levere et produkt i topkvalitet og til en konkurrencedygtig pris. Vi er med helt fra starten hvor vi planlægger og gerne rådgiver om den helt rigtige stil og det helt rigtige udtryk til medarbejderne i din virksomhed, og selvfølgelig til det færdige billede i de størrelser og formater du skal bruge på dine forskellige platforme.

Steensbeckfoto er den gode sparringspartner og når vi er færdige med at lave Headshots af dig og dit personale har vi billeder hvor man kan kigge helt ind i sjælen på dit personale.

Kontakt os, og lad os drøfte hvordan Steensbeckfoto kan være med til at hæve overliggeren for hvordan du og dine medarbejdere præsenteres i forhold til nærværende Headshots.

Hvor er det godt at bruge Headshots ?


Med et Headshot får du et foto, hvor kunden eller din forretningsforbindelse kan kigge dig direkte i øjnene, og kun skal forholde sig til det udtryk de ser i ansigtet på dig, det kan være enormt stærkt, og med det samme skabe tillid til den person der er portrætteret.

Specielt steder hvor billedformatet ikke kan fremvises i særlig stor størrelse er et headshot et praktisk produkt, da det hjælper rigtig meget med at skabe det rigtige fokus i en fart, det kunne være på hjemmesiden, hvor mange medarbejdere skal præsenteres uden der skal scrolles for meget, eller på visitkortet hvor pladsen meget naturligt sætter en grænse for hvor stort billedet kan være. 

Headshots i studie eller miljø ?

Det et Headshot kan og skal i forhold til andre type portrætter er at sætte skarpt fokus på ansigtsudtryk, og dermed specielt øjne og mimik.

Det kan være et virkeligt stærkt værktøj hvis du har brug for en bestemt udstråling i forhold til dine kunder, eller billedet skal bruges steder hvor det ikke er så stort, eks. som profilbillede på facebook, LinkedIn og lignende, eller på et visitkort, her gir det de bedste muligheder for at kunden kommer helt tæt på og opfatter det helt rigtige udtryk, selvom billedet er relativt lille.

Med et Headshot har man fjernet alt det overflødige larm som kan opstå i et godt billede, og er 100% fokuseret på det udtryk og den stemning der kommer ud af øjnene. Vil man have et Headshot hvor udtrykket er helt rent, er det fedt at skyde det i studie omgivelser, hvor man har muligheden for at lave en ren og ensfarvet baggrund. Det skal dog siges at selvom man tager i studiet på ren baggrund, har vi hos Steensbeckfoto mulighed for at lave noget spil og meget neutral mønster i baggrunden i forhold til lyslægning og opbygning af et skygge miljø.

Vi kan også vælge at skyde dine Headshots i miljø. At skyde Headshots i miljø gør at vi kan få en lille historie med i billedet omkring det miljø du arbejder i, det kan i sig selv være stærkt at forstærke din historie i alle dine billeder, også i Headshots. Er Det en enkelt gang du skal have lavet billeder i miljø, kommer Steensbeckfoto gerne til dig med vores mobile studie og laver billederne i det miljø du har. Skal du løbende have lavet Headshots af personale i miljø, kan det være en virkelig god ide at få lavet et bagtæppe med et print af det miljø du ønsker, da miljøer har det med at ændre sig med tiden. Et bagtæppe er med til at sikre ensartethed i dine billeder selvom de tages løbende.

Hvorfor egentlig bruge en professionel fotograf ?

Er det ikke bare at trykke på knappen, og kan jeg ikke gøre det lige så godt selv?. Om du kan gøre det ligeså godt selv er svær at svare på, men nej, det er langt fra bare at trykke på knappen.

Et billede tolkes af den som kigger på det. Helt ligesom en tekst læses fra venstre mod højre, så kigger hjernen også på et billede ubevidst på en bestemt måde, det betyder at man kan forme udtrykket og lede kunderne derhen hvor du ønsker det med de værktøjer vi som fotografer har. Det er de tekniske ting som kameraet, valg af objektiver, og alt det udstyr vi slæber rundt på for at lægge lys og skygger helt optimalt, styre farverne mm. Når der er styr på teknikken er det en opgave at lede sindet derhen hos modellen hvor det naturlige og troværdige udtryk kommer frem, det er en af de ting vi som portrætfotografer er uddannet til.

Når teknikken og udtrykker spiller max, så er det bare at trykke på knappen, men det er med at være hurtig, for man kommer næsten altid i den situation at det kun spiller max. meget få sekunder, så smutter udtrykket og man skal starte på ny.  Når man kommer hjem med kameraet fuld af billeder er jobbet praktisk talt kun halvfærdigt. Hjemme på kontoret skal billederne færdigbehandles, så udtrykket kommer til at passe 100% ind i virksomhedens stil og udtryk.

Processen

Lidt afhængig af hvordan vi skal lave dine Headshot kan processen variere lidt. hvis vi skal have lavet et rigtigt business bagtæppe til dig, starter det med at Steensbeckfoto først kommer ud til dig og laver billedet til dette, derefter skal det behandles og sættes til print. Det er der 3-4 ugers leveringstid på. Når vi modtager baggrunden kommer vi til dig på aftalt tidspunkt og skyder de Headshots du skal bruge, alternativt kommer I forbi studiet i Oksbøl.

Vi vælger det endelige billede ud sammen med den medarbejder der skal portrætteres når vi er igang med shootet.  Efter endt fotosession skal i regne med ca. 1 dags levering pr. hver 15-25. foto der skal færdigredigeres lidt afhængig af den stil vi sammen vælger. Alle billederne leveres digitalt i fuld opløsning i farver, således I har muligheden for at bruge dem i alle sammenhænge.

Ønsker i billederne i en sort/hvid konvertering eller i specielle formater leverer vi også i forhold til dit ønske.

Hvad koster professionelle Headshots af dine medarbejdere?

Prisen på Headshots varierer fra projekt til projekt, alt afhængig af måden du vælger dine Headshots skal produceres, i studiet, eller hos dig onlocation, samt antallet af medarbejdere du skal have lavet Headshots af.

Når vi har taget en snak og drøftet ideer, vil du derfor få en individuel og fast pris på på dine Headshots. Steensbeckfoto vægter højt, at du får dine forventninger opfyldt, og vi kommer altid med et seriøst, uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud.

Kontakt os og lad os få en snak om, hvordan vi kan bidrage med ideer til dine Headshots

Få et tilbud på Headshots med nærvær

Hos Steensbeckfoto har vi produceret rigtig mange Headshots, uanset om du er et stort, eller et mindre firma er det en god ide at vise dine medarbejdere på en præsentabel måde. Vi er med dig hele vejen igennem processen lige fra det indledende ideoplæg, til planlægning af shootet og til du har de færdige billeder klar til brug.