En professionel fotograf i Esbjerg

Mangler du en professionel fotograf i Esbjerg? Steensbeckfoto er en professionel og uddannet fotograf med over 20 års erfaring.

Vi arbejder med virksomheder i Esbjerg, hvor vi hjælper med at producere unikt indhold til f.eks. markedsføringsmateriale, portrætbilleder, hjemmesider m.m. 

Med professionelle billeder har du mulighed for at vise, hvad din virksomhed står for. Professionelle billeder tiltrækker relevante kundeemner og skaber øget synlighed.

Lad os arbejde sammen 

Uanset om der er tale om medarbejderportrætter, produktfotos, billeder til CV eller billeder til markedsføringsmateriale, så kan vi hjælpe.

Hos Steensbeckfoto beskæftiger vi os udelukkende med erhverv. Vores kunder er alt lige fra store virksomheder til ambitiøse iværksætterne. 

Vi har base og studie tæt ved Esbjerg, men vores kunder befinder sig i hele Danmark. Lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne for et godt samarbejde. 

Tilfredshedsgaranti

Hos Steensbeck Foto får du 100% tilfredshedsgaranti eller dine penge retur. Vi er en erfaren foto virksomhed, hvor du er i trygge hænder hele vejen. Vi står klar med råd og vejledning.


20 ÅRS ERFARING

Vi har over 20 års erfaring og en lang række af tilfredse kunder i porteføljen. Et godt samarbejde fra start til slut med vores kunder er vigtigt for os.


FÅ ET GRATIS TILBUD

Lad os tage en uforpligtende snak om dine ønsker og muligheder. Vi kommer gerne med råd og vejledning, så vi i fællesskab opnår det bedste resultat.

Mangler du en fotograf i Esbjerg?

Steensbeckfoto er en kompetent og professionel samarbejdspartner. Vi fokuserer udelukkende på erhverv, hvilket vil sige, at vi ikke tager private kunder ind i forretningen.

Vores speciale er at hjælpe virksomheder med at producere indhold i form af fotografier og videoer som kan bruges i forskellige markedsføringssammenhæng.

Steensbeckfoto består af Jesper Steensbeck som er en innovativ og passioneret fotograf fra Esbjerg. 

Fotografering er en personlig ting – selvom vi fokus er på virksomheder så er der mennesker bag ved hver historie. Denne historie arbejder vi på at formidle i form af professionelle billeder. 

 Mangler du en professionel fotograf i Esbjerg? Så lad os tage en uformel snak om dine muligheder. Du er velkommen til at besøge vores kontor i Esbjerg. Så vi sammen kan finde ud af, hvordan du får det bedste resultat. 

Du har mulighed for at booke både halve og hele dage on-location. Få et gratis og helt uforpligtende tilbud i dag.

Søg inspiration på vores hjemmeside, hvor du kan se billeder som fra tidligere cases. 

Som fotograf i Esbjerg laver vi mange forskellige typer opgaver. Erhvervslivet i Esbjerg er stigende, hvilket betyder stigende opgaver indenfor erhvervsfotografering.

Hos Steensbeckfoto tilbyder vi mange forskellige typer fotografering – alt lige fra virksomhedsportrætter, professionelle billeder til hjemmesider, portrætter til CV, LinkedIn, Facebook, ansøgninger og meget mere.

Vi bevæger os indenfor privat fotografering, erhvervsfoto, reklamefoto, bryllupsfoto og portrætfotografering. Dygtige og innovative fotografer er klar til at løse opgaver for dig i Esbjerg om omegn.

Book en professionel fotograf i Esbjerg 

Steensbeckfoto er en professionel og nytænkende fotograf i Esbjerg. Vi leverer kreative og professionelle løsninger for både privat og erhverv for kunder i Esbjerg og omegn.

Vi udfører alle typer opgaver indenfor både privat og erhverv herunder videoproduktion og redigering lige fra bryllupsbilleder, produktbilleder, medarbejderportrætter, familieportrætter, professionel videoproduktion og meget mere.

Vores 20 års erfaring i branchen afspejler sig i det endelige billede. Uanset om der er tale om portrætfoto, bryllupsfotografering, babybilleder, produktbilleder eller noget helt andet, så sikrer vi altid en behagelig og afslappet oplevelse.

Hos Steensbeckfoto tilbyder vi fotografering i vores studie eller “on location”. Du er altid meget velkommen til at komme forbi vores kontor i Esbjerg til en uforpligtende snak om dine muligheder, så vi sammen kan sikrer, at du får det optimale resultat.

Vi brænder for kreativiteten, og vi sørger for at budskaber kommer til det rigtige udtryk i professionelle billeder.

Hvad koster en professionel fotograf

Steensbeckfoto får du en top professionel fotograf. Vi leverer varen til vores kunder hver eneste gang. Når du booker Steensbeckfoto får du ikke den billigste fotograf – men vi er absolut heller ikke de dyreste.

Vi tror på, at pris og kvalitet hænger tæt sammen. Vi er altid stolte af det produkt som leveres til vores kunder, og derfor lover vi dig 100% tilfredshedsgaranti eller dine penge retur for vores tid.

Professionelle fotografer har forskellige kompetencer og billedudtryk. Dertil kommer specielt udstyr, som gør dem i stand til at løse specielle opgaver.

Hos Steensbeckfoto har vi både kompetencer, erfaring og udstyr til at løse stort set alle former for fotoopgaver. Når du booker Steensbeckfoto, kan du være 100% sikker på, at det færdige resultat er professionelt og pengene værd.

Kontakt os idag for et gratis og uforpligtende tilbud.

Portrætfotografering i studiet

I et studiemiljø er der mulighed for at forme præcist det udtryk du ønsker. Hvis du ønsker et stilrent portrætfoto eller et billede med lidt kant, så kan det være en rigtig god idé at få taget fotografierne i vores studie i Oksbøl tæt ved Esbjerg.

Der er næsten uendelige muligheder i forhold til lyslægning og baggrunde. Det betyder, at vi sammen skabe lige præcis det udtryk du ønsker dine kunder skal se.

I et studie er der ro omkring hele fotosessionen. Vores professionelle studie i Oksbøl er et hyggeligt studie, hvor du hurtig vil føle dig i tryg.  

Ofte er det en process at ramme det helt rigtige udtryk, når man skal have taget et professionelt business portræt. At stille sig op foran et kamera kan være en stor udfordring, som vi er vant til at håndtere således vi får det bedste udtryk frem i dine billeder. ‘

I vores studie er der ro til at arbejde – ingen telefon der ringer, ingen andre skal have opmærksomhed og der er fuld fokus på at skabe de rigtig portrætter.

Det tager cirka 10-20 minutter i en god fotosession at opnå det optimale udtryk per medarbejder. 

Hos Steensbeckfoto har du mulighed for at vælge et fast samarbejde. Her planlægger vi sammen rammerne for et samarbejde til en konkurrencedygtig og fast månedlig pris. 

Det helt rigtige sekund i portrætfotografering

Når man får taget et business portræt, er det jo et øjebliksbillede af lige præcis det sekund fotografen vælger at trykke på udløserknappen, derfor er det også super vigtigt at øjeblikket er det helt rigtige. 

En stor del af det at hyre en professionel fotograf er lige netop det, at man får en professionel fagperson der kan skabe det helt rigtige sekund, det er ikke givet at sekundet eksisterer i forvejen og mange ting spiller ind hvis du ønsker det bedste. 

Som professionel fotograf er det Steensbeckfotos største opgave at sørge for at dine kunder oplever det, du som virksomhed ønsker de skal opleve. Billedet er førstehåndsindtrykket for de kunder og forretningsforbindelser som kigger på det, derfor er der også en langt større chance for at vinde kunden, hvis førstehåndsindtrykket er det helt rigtige. 

Ud over det udtryk der kommer ud af øjnene på den der skal fotograferes, er miljøet også afgørende for det helt rigtige sekund. 

Med viden og det helt rigtige tekniske udstyr kan vi hos Steensbeckfoto optimere og fremkalde det helt rigtige sekund, ligge det rigtige lys, og skabe det helt rigtige udtryk i øjnene på dig og dine medarbejdere.  

Processen i portrætfotos

Lidt afhængig af hvordan vi skal lave dine business portrætter kan processen variere lidt. hvis vi skal have lavet et rigtigt business bagtæppe til dig, starter det med at Steensbeckfoto først kommer ud til dig og laver billedet til dette, derefter skal det behandles og sættes til print, Det er der 3-4 ugers leveringstid på. 

Når vi modtager baggrunden kommer vi til dig på aftalt tidspunkt og skyder de personalefotos du skal bruge, alternativt kommer I forbi studiet i oksbøl. Vi vælger det endelige billede ud sammen med den medarbejder der skal portrætteres når vi er igang med shootet.  

Efter endt fotosession skal i regne med ca. 1 dags levering pr. hver 15-25. foto der skal færdigredigeres lidt afhængig af den stil vi sammen vælger. Alle billederne leveres digitalt i fuld opløsning i farver, således i har muligheden for at bruge dem i alle sammenhænge. Ønsker i billederne i en sort/hvid konvertering eller i specielle formater leverer vi også i forhold til dit ønske. 

Hvad koster professionelle portrætter af dine medarbejdere?

Prisen på business portrætter varierer fra projekt til projekt, alt afhængig af måden du vælger dine medarbejderportrætter skal produceres på, samt antallet af medarbejdere du skal have lavet portrætter af.

Når vi har taget en snak og drøftet ideer, vil du derfor få en individuel og fast pris på på dine business portrætter. Steensbeckfoto vægter højt, at du får dine forventninger opfyldt, og vi kommer altid med et seriøst, uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud.

Kontakt os og lad os få en snak om, hvordan vi kan bidrage med ideer til, og fotografering af dine medarbejdere

Få et tilbud på portrætfoto

Hos Steensbeckfoto har vi fotograferet hundredvis af medarbejdere, uanset om du er et stort, eller et mindre firma er det en god ide at vise dine medarbejdere på en præsentabel måde. 

Vi er med dig hele vejen igennem processen lige fra det indledende ideoplæg, til planlægning af shootet og til du har de færdige billeder klar til brug.