unikke billeder til de sociale medier

Professionelle billeder tiltrække potentielle kunder og skaber opmærksomhed om din virksomhed. 

Har du brug for indhold til Facebook, Instagram, LinkedIn eller måske din hjemmeside? Hos Steensbeckfoto har vi over 20 års erfaring i at hjælpe virksomheder med at producere billeder til markedsføringsmateriale. 

Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder, og hvordan vi kan arbejde sammen om at skabe professionelt indhold til din virksomhed.

Gode billeder sælger dit produkt

Uanset om du sælger et produkt, en ydelse eller måske noget helt andet, så kan professionelle billeder fortælle dit budskab. 

Det handler om at skabe de rigtige budskaber, på det rigtige tidspunkt til den rigtige målgruppe. Dette kan unikke billeder af din virksomhed bidrage med på alle de digitale platforme og trykte markedsføringsmaterialer. 

Hos Steensbeckfoto er vi uddannet fotograf og arbejder udelukkende med virksomheder i alle størrelser. Vi ved hvad der kræves af en professionel fotograf.

Tilfredshedsgaranti

Hos Steensbeck Foto får du 100% tilfredshedsgaranti eller dine penge retur. Vi er en erfaren foto virksomhed, hvor du er i trygge hænder hele vejen. Vi står klar med råd og vejledning.


20 ÅRS ERFARING

Vi har over 20 års erfaring og en lang række af tilfredse kunder i porteføljen. Et godt samarbejde fra start til slut med vores kunder er vigtigt for os.


FÅ ET GRATIS TILBUD

Lad os tage en uforpligtende snak om dine ønsker og muligheder. Vi kommer gerne med råd og vejledning, så vi i fællesskab opnår det bedste resultat.

Professionelle billeder til dine sociale medier?

Professionelle billeder på de sociale medier giver større chance for at tiltrække nye potentielle kunder til din virksomhed – samt større rækkevidde og synlighed på de sociale medier.

Steensbeckfoto har mange års erfaring i at producere de rigtige billeder til din markedsføring

Hver dag bruger danskerne rigtig mange timer på de socialer medier. Formålet er tidsfordriv for mange af brugerne. Alligevel er de sociale medier f.eks. Facebook, Instagram og LinkedIn en effektiv kanal til at skabe både opmærksomhed og nye kunder – hvis din virksomhed er interessant. 

For at gøre din virksomhed tiltrækkende overfor potentielle nye kunder skal indholdet fremstå professionelt og troværdigt. Billeder og video er effektiv til at skabe opmærksomhed og den indledende dialog med nye kunder. 

Hos Steensbeckfoto har vi over 20 års erfaring i at hjælpe virksomheder med at producere professionelle billeder til markedsføringsmateriale – herunder foto- og video materiale til de sociale medier. 

Steensbeckfoto holder til i Oksbøl tæt ved Esbjerg, hvor vi har vores studie. Vi arbejder dog med virksomheder i hele Danmark. Vi arbejder med alt lige fra store virksomheder til ambitiøse iværksættere. 

Vi producere professionelle fotos til de sociale medier, hjemmesider og trykte materialer. 

Vores erfaring gør at vi ved hvordan opgaven skal gribes an. At skabe professionelle billeder kræver nøje planlægning og koordination for at få de bedste resultater.

Du er velkommen til at kontakte os for at få en uforpligtende snak om dine muligheder. Hos Steensbeckfoto leverer vi kvalitet til tiden – hver gang. Derfor tilbyder vi alle vores kunder 100% tilfredshedsgaranti eller pengene retur. 

Hvorfor skal man bruge professionelle billeder på de sociale medier?

Verden bevæger sig hurtigt i dag. Som professionel fotograf har man ikke mange chancer for at skabe det perfekte øjeblik, hvor kameraret foreviger øjeblikket. 

Mange virksomheder ved godt, at trykt markedsføringsmateriale og billeder på deres hjemmeside skal være professionelt og udstråle dét virksomheden står for. Desværre glemmer mange virksomheder de mange hundrede tusinde mennesker, som hver eneste dag er på de sociale medier. 

Vores påstand er, at du mister både kunder og troværdighed, hvis dine billeder ikke udstråler kvalitet. Det handler om at vække en drøm hos modtageren.

Hos Steensbeckfoto fokuserer vi på det færdige produkt – altså drømmen hos modtageren. 

Lad os hjælpe med at udarbejde en professionel indholdsstrategi som du kan bruge på trykt materiale, nyhedsbreve, hjemmesider og de sociale medier. 

Vi har desuden et samarbejde med markedsføringseksperten Simon Grevang fra Grevang og Co som kan hjælpe med digitale strategier og eksekvering. 

Synlighed og kvalitet er altså vigtigt for at tiltrække nye potentielle kunder til din virksomhed. 

Hvad koster en professionel fotograf?

Prisen på en fotograf til at tage billeder til de sociale medier kan variere baseret på opgavens omfang. 

Hos Steensbeckfoto har vi mange fleksible løsninger. Du har mulighed for at booke en fotograf én hel dag hver måned, til en enkelt session eller måske et løbende samarbejde når behovet opstår. Lad os tage en snak om mulighederne for et godt samarbejde.

Få et tilbud på professionelle billeder som kan skabe en rød tråd

Hos Steensbeckfoto producerer vi alle former for billeder til erhvervslivet i Danmark. Når vi laver indhold til de sociale medier har vi stor fokus på den markedsføringsmæssige værdi – altså hvordan din investering i en professionel fotograf tjener sig hjem.

Vi  skaber billeder, der viser din virksomhed fra en professionel vinkel hver gang. Vi sørger for den rene linie eller den røde tråd igennem al dit markedsføringsmateriale. Førstehåndsindtrykket er vigtigt – lad os hjælpe med at skabe et godt et.